När man får lära sig vikten av iphone-skal den hårda vägen…

Att man måste ha skal till sin iPhone är något man ofta hör, speciellt från sådana som råkat ut för att deras iPhone gått sönder. Du kan mycket väl gå runt med din mobiltelefon utan att ha ett skal till den, det är upp till dig. Men faktum är att risken för att du råkar ut för en olycka med förödande konsekvenser är mycket högre om du inte har något skydd överhuvudtaget. Och även om de senaste varianterna som iPhone 6 och iPhone 7 har blivit mer stryktåliga än till exempel iPhone 4 var för några år sedan, så behöver du nog köpa ett skydd till din iPhone 6 också, bara för att vara på den säkra sidan.

skal till iphone 6

Såhär ser mitt skal ut! Köpt hos Phonelife

Som tur är finns det mängder med alternativ för dig som letar efter mobilskal. Det finns tjocka och tunna skal, det finns riktigt bra skal och riktigt dåliga skal, det finns dyra och billiga skal, det finns skal som skyddar enbart skärmen och så finns det skal som skyddar alla mobiltelefonens sidor. Chansen är alltså god att du ska hitta något som även passar dig som avskyr skal på mobiltelefonen.
Jag är faktiskt en person som länge förespråkat att det är onödigt med iPhone skal. Men nu när jag fått lära mig en läxa den hårda vägen har jag hittat en av mina favoriter. Det är ett tunt skal i läder som man fäster på baksidan med hjälp av lim. Skalet går sedan att fälla runt min mobiltelefon så att den skyddar framsidan också. Det finurliga med detta skal är att den har plats för tre stycken kort på insidan av framsidans skydd. Det kan tyckas onödigt med plats för bara tre stycken kort, men det är faktiskt helt genialt. Många vänner till mig har cirka 6 kort på samma plats på sitt skal, vilket ändå inte räcker. De bär alltså med sig en plånbok också. Med bara tre kort slipper också skalet bli så förbaskat tjockt som mina vänner skal är. Jag väljer mina tre kort varsamt, de jag använder ständigt. Men det bästa med detta iPhone 6 skal är att det är tunt, lätt, skyddar bra och är gjort av läder.

Tips! Du kan köpa sjukt snygga skal till din iphone 6 hos Phonelife.se. Där köpte jag mitt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *