Viktigt med förberedelser inför mötet med det vilda

Det är farligt att underskatta hur viktigt det är med förberedelser om man ska ge sig ut i det vilda. Det är lätt att leka “vildmarksexpert” när man befinner sig i en säker och trygg miljö, fast när det är nattsvart utomhus och man befinner sig på okänt territorium då är det för sent att ångra sig om man inte gjort sin läxa ordentligt. Belysning är en typisk sådan sak som många personer glömmer bort eller underskattar på ett eller annat sätt. Därför råder jag dig att investera i en rejäl ficklampa om ni tänkt befinna er utomhus under en hel natt. Undvik billiga ficklampor som knappt lyser längre än 5-10 meter och satsa istället på ett kvalitativt varumärke som Fenix, men helst inte Olight som jag personligen tycker är väldigt överskattat.

Fenix är en led ficklampa för professionellt yrkesbruk och som lämpar sig för en mängd olika situationer. Modellen TK75 är en personlig favorit men det räcker gott även med en billigare modell under tusenlappen. Allt handlar egentligen om vad man har för krav. Det som jag tycker är bra med just Fenix ficklampor är batteritiden som utklassar flera av konkurrenterna. Som ni alla vet så är inte elektricitet något som man har i överskott ute i naturen.

admin